Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@09:43:15 GMT

دستاوردهای انقلاب در فجر فاطمی تبیین شود

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۱۵۵۸۹

دستاوردهای انقلاب در فجر فاطمی تبیین شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: برنامه های فجر فاطمی امسال در خور و شان حضرت فاطمه(س) و انقلاب برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محسن شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی امروز(1بهمن) در جلسه کمتیه فرهنگی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، گفت: تقارن فجر امسال با فجر فاطمی ظرفیت مناسبی برای بهره گیری و شناساندن دستاوردهای انقلاب به نسل امروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در دهه فجر هدف کلیه برنامه ها واحد است، افزود: هم افزایی و مشارکت برنامه های دستگاه های عضو کمیته فرهنگی درکنار هم ضمن صرفه جویی، سبب نمود بیشتر برنامه ها در سطح جامعه هم می شود.

 

شریفی اظهار کرد: طبق مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان، برنامه های فجر فاطمی امسال در خور و شان حضرت فاطمه(س) و انقلاب برگزار شود.

 

مسئول کمیته فرهنگی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: بهره مندی از توانمندی های هنرمندان در راستای تبیین دستاوردهای انقلاب در ارتباط با مردم، معرفی و تجلیل از هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر در دهه فجر، نمایش هنرمندان دستاوردها و پشتیبانی لازم از ستادهای استانی از اهداف تشکیل کمیته فرهنگی دهه فجر است.

 

 

در ادامه این جلسه حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: جشنواره روزنامه دیواری انقلاب در روز(13بهمن) در مصلای بزرگ بیت المقدس اراک با حضور تیم های 4نفره در رده سنی 9تا 15 سال و دو بخش دختران و پسران برگزار و گروه های برتر تقدیر می شود.

 

وی افزود: ویژگی منحصر بفرد این جشنواره انجام حدود 2ساعت کار کارگاهی و تحقیق در مورد انقلاب و تهیه عکس و بریده جراید و مطلب و خاطره در بین نسلی است که حوادث انقلاب را لمس نکرده اند.

 

حجت الاسلام ذوالفقاری به دیدار از خانواده های شاهد و ایثارگر روستایی اشاره و اظهار کرد: مسابقات طرح تلاوت نور از رده سنی نوجوان تا بزرگسالان امسال هم مانند سال های گذشته در مساجد برگزار می شود.

 

 

همچنین مجید طبیب زاده، معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: شب شعر فجر در شهرستان ها، همایش داستان نویسی در خمین، رونمایی از کتاب، نمایشگاه عکس انقلاب در مجتمع های فرهنگی هنری ستارگان و آفتاب، چاپ پوستر دهه فجر فاطمی، افتتاحیه سوگواره پوستر عاشورایی، چاپ قرآن نوشته شده توسط خوشنویسان بومی، همایش شعر عطر یاس در ساوه و  هماش منطقه ای شعر آیینه خورشید در محلات از جمله برنامه های اداره کل ارشاد در سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.

 

طبیب زاده، پخش 11 فیلم در جشنواره فیلم فجر، برگزاری کارگاه آموزشی تحکیم خانواده با عنوان رفتار با نوجوانان، برگزاری هفته قرآن و عترت در هشت رشته هنری و قرآنی، برگزاری یادواره سوره های سرخ با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، شعر و داستان قرآنی از دیگر برنامه های این اداره کل در دهه فجر است.

 

در ادامه این جلسه هر یک از نمایندگان دستگاه های عضو کمیته فرهنگی به بیان برنامه های ادارات خود از جمله برگزاری محافل انس با قرآن کریم، جشن های انقلاب، فضا سازی و آذین بندی، جشنواره ملی شعر طنز و داستان کوتاه، نصب المان های شهری، جشنواره بازی های بومی محلی، اعزام مبلغ و قاری و مداح به محافل عمومی،‌ گفتمان سیاسی،‌ بازدید از دستاوردهای صنعتی انقلاب،‌ گلباران غبور شهدای انقلاب اسلامی، شبی با شهدا، مسابقات ورزشی، کتابت دیوان امام خمینی(ره) در بیت حضرت امام(ره)، اهدای گل بر سر مزارمعمار انقلاب، روزنامه نویسی و روزنامه کتاب، نمایشگاه تاریخ شمار انقلاب، روایتگری و خاطره گویی، عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی استان در روز 12بهمن و پخش سرودهای انقلابی پرداختند.

 

پایان پیام/87

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا